Расчет маршрута
Расчет маршрута


+ Создать объявление

Доска объявлений - Албания


Бизнес

9 950 EUR

Linja për paketimin në çanta të mëdha "Compac

Город: харьков | Дата: 31.07.2020
Projektuar për paketim në çanta të mëdha. Sistemi origjinal i kapjes me njësi të peshimit dhe dozimit ka një gjerësi një gamë rregullimesh që ju lejojnë të mbushni çanta të mëdha me pesha të ndryshme, dhe konfigurimit. Rekomandohet të lëvizni pr
6 300 EUR

Linja e bagazhit "Compact-1"

Город: харьков | Дата: 31.07.2020
Pajisjet janë të dizajnuara për paketimin e produkteve që rrjedhin pa dritë në çanta të hapura me qepje të mëvonshme. Pajisjet janë kompakte, të lëvizshme me konsumin minimal të energjisë, sepse proceset themelore të mbushjes bazohen në parime mek
+ Создать объявление