Расчет маршрута
Расчет маршрута


Linja për paketimin në çanta të mëdha "Compac

Контакты
Pavel
+380664642167
saminvest.info@gmail.com
saminvest.com.ua

Город: харьков

Цена: 9950 EUR

Linja për paketimin në çanta të mëdha "Compac

Projektuar për paketim në çanta të mëdha.

Sistemi origjinal i kapjes me njësi të peshimit dhe dozimit ka një gjerësi
një gamë rregullimesh që ju lejojnë të mbushni çanta të mëdha me pesha të ndryshme, dhe
konfigurimit. Rekomandohet të lëvizni produktet e peshuara duke përdorur
forklift, rrota gërshërë ose stacker.

Përbërja dhe karakteristikat:

Vëllimi i hopit: V = 5.5 m3
Lartësia e hipës: Mund të rregullohet nga 3200 mm në 3900 mm
Gjatësia e hipës: 3700 mm
Gjerësia e hopit: 2350 cm
Shporta e peshimit: e pajisur me një sistem kapjeje me një njësi peshimi dhe mbushjeje për çanta të mëdha.
Produktiviteti: deri në 60 t / orë
Pesha totale: 1300 kg
Смотреть все объявления

Доска бесплатных объявлений