Расчет маршрута
Расчет маршрута


Linja e bagazhit "Compact-1"

Контакты
Pavel
+380664642167
saminvest.info@gmail.com
saminvest.com.ua

Город: харьков

Цена: 6300 EUR

Linja e bagazhit "Compact-1"

Pajisjet janë të dizajnuara për paketimin e produkteve që rrjedhin pa dritë në çanta të hapura me qepje të mëvonshme.

Pajisjet janë kompakte, të lëvizshme me konsumin minimal të energjisë, sepse proceset themelore të mbushjes bazohen në parime mekanike.

Përbërja dhe karakteristikat:

1. Piper i ruajtjes - V = 2.6 m3, (1900 * 1900 * 3520 mm, 710 kg).

2. Karakteri i peshimit mekanik - doza / orë 120-240 (40-50 kg).

3. Transportues i rripit të kthyeshëm, i rregullueshëm në lartësi, gjerësi dhe shpejtësi (220 V, 0,55 kW / orë, 2 m).

4. Njësia e qepjes së thesit - 90 W / h.
Смотреть все объявления

Доска бесплатных объявлений